PIZZA SERVICE L'ANGOLO

PIZZA SERVICE L'ANGOLO Orginele Italiaanse pizza uit de traditionele keuken!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 955 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Service L'Angolo. Meer weten? Ontdek meer

11 mei 2022 om 19:16 Alles goed warm en lekker.
6 mei 2022 om 19:47 Knoflooksaus vergeten. Pizza droog.
19 apr 2022 om 20:16 Het eten was zoals altijd weer heel lekker, eten was lekker warm en keurig op tijd. Toppers zijn jullie. Bedankt!
18 apr 2022 om 21:24 Pizza s waren lekker maar koud Dan te bedenken dat op de scooter dit minder dan 3 min rijden is
10 apr 2022 om 20:19 Lekker eten, goede service
27 mrt 2022 om 19:43 Bijna 2 uur moeten wachten, zonder tussentijdse melding. Eten is verder prima, maar zullen niet snel meer bestellen.
20 mrt 2022 om 20:42 Anderhalf uur gewacht, 2 keer zo lang als beloofd. Diepvries-spinazie (nog half bevroren) en gekookte ham in plaats van proscuito. Helft weggegooid. Schaam me voor mijn gasten.
13 mrt 2022 om 18:32 Was echt goed netjes verpakt en nog warm! Eten was goed en meer als genoeg
13 mrt 2022 om 12:46 Lekkere pizza's! Alleen jammer dat bij de lamsshoarma speciaal de paprika en de champignons waren vergeten.
22 feb 2022 om 22:18 Ik had vanmiddag eten besteld 1 steakhouse (franse)friet dat werd een (vlaamse)friet zonder 1 stokbrood met kruidenboter werd een baksteen met een klein beetje kruidenboter 1 donerbox kalfsvlees speciaal die was ijskoud
2 jan 2022 om 11:53 Na 1 uur en een kwartier wachten toch maar eens gebeld hoe t ervoor stond. Word verteld nog een kwartiertje , nou dat werden nog eens 3 kwartier wachten. Uiteindelijk kreeg ik mijn bestelling zat er nog een gat in de pizza. Voor mij nooit meer!
1 jan 2022 om 21:07 Kwart voor 5 al besteld voor 18.30 Das is mooi optijd besteld dacht ik zo Toch Pas om 19:10 bezorgt Dat vind ik echt een beetje te veel over afgesproken tijd. Eten was wel super lekker en goed heet.